Sommaren med junttiga Lisa

Okej, jag måste väl också ha en sånhärn bild ;)

Kolla in min brors blogg:))! Kan inte länka via iphonen men här är den iaf: robinkurten.blogspot.com

Underhållande text faktiskt!

Från en sak till en annan, kolla in texten under väderbilden, audrey är smart


Nu brinner din tavla

Jag HATAR att skriva rubriker när man ibte har nått smart att skriva,ja ni fattar ;) annars har de inte häbt så mycket idag, har mest tagit de lugnt, eftersom jag har känt mej sjuk, ovanligt för mej att ta de lugnt, haha. Somnade i min säng vid 7 tiden samtidigt när jag städade mina kläder och vaknar av en välbekant röst i mitt rum, joo heidi. Imorron blir de läkare och förhoppningsvis då träning efter det!:))

Nu skönhetssömn (ett ord?) tack o morjens


att orka eller inte orka

Ni vet känslan när man tror att man inte duger för nån eller allt man gör går bara fel, ni känner alla igen det, de vet ja. Igår var en av de bästa dagarna i mitt liv på en jätte lång tid, är så obeskrivligt glad. 

Har dessutom funderat mer och mer på denhär nya bloggen eller varför jag egentligen startade den? Har tänkt köra på typ den idén att typ skriva av mej skriva vad jag gör, tankar och om träning som är en stor passion för mej i livet, haha, passion. Vilket ord. Men mjo nu den vecka som kommer nu måste jag skärpa mej fö de e ju faktiskt roligt att läsa min egen blogg. Ja vet och ni vet de själva också hur roligt det är att gå igenom alla sina gamla inlägg om och om igen, ni kan ju se på min förra blogg eller har ju den fortfarande, hur aktiv jag sen är så de är ju faktiskt en annan sak.
Okej bra ronja, snart mer puss o hej leverpastej
Joo jag drogar den igen

fitness

JAG tycker dehär e fint, ni får tycka och säga va ni vill, de sir liksom coolt ut, eller ja ni vet på ett sätt sådär att kvinnor vågar visa att vi också kan! de e int så att bara män kan vara starka för även kvinnor kan, även om det kanske är jobbigare för oss, men ojoj hur vi kämpar ;) alla kan bli det bara man har motivationen orken och lusten !
Tumblr_m413at1iyq1r7dliwo1_400_large
Tumblr_m2v8hwyu5j1rtv4ofo1_500_large
Tumblr_m3qy6zthrl1rpfztqo1_500_large
Tumblr_lmsexo0lnp1qk65fgo1_400_large

MORJENS

jepp ja e här igen, en mycket konsti da bakom mej faktiskt fyllt av allt möjligt mellan himmel och gjord, men samtidigt egentligen ingenting. allt känns ennu weird, mest chockad typ, ni vet.
Har samtidigt tänkt att de kan bli tråkigt me lite träning och för att fylla ut det ska ja faktiskt kanske skriva lite egna tankar bilder och inspiration.
först några bilder som faktiskt beskriver dagen, menar ingen angst faktiskt ! e mest förvirrad, ni som vet vet och ni andra så får sekert veta de så småningom , pargas är endå så litet.
like it..:)
Tumblr_lsz4karttb1qh4t67o1_400_large
Okej dagens träning har tyvärr bara bestått av morgonspinningen som var mellan 45-50 minuter riktigt hård intervall, känslan efteråt är helt gudomlig, när man har svettats och man känner hur pulsen slår typ 200 och man har full mjölksyra i benen men ändå orkar, de e då som det går som bäst! Är lite arg på mej själv att jag inte tränade en andra gång senare på dagen men hade så mycket att reda ut i hjärnan, men jo + att jag sov för att jag var dödstrött.
Tumblr_m2nj6w3mzj1qmohofo1_500_large
Motivation-26_largeTumblr_m27w80huhz1rqdctro1_500_large488642-8-1336670335740_large
tack o morjens

Ronja Jansdotter Kurtén

Okej intressant för er att veta lite fakta om mej va:)
Ja e Ronja den coola Kurtén, bor med min mamma min mammas sambo och min Gurka, jo min hund heter faktiskt så. Min pappa chillar i sitt eget hem och min bror Robin den starka bor i åbo o festar på bara. yepp typ min familj xd
Jag e 163 cm lång och väger som en normal människa gör, älskar träning mer än allt annat de e min drog, ni som känner mej vet de, kan tillochme bli överdrivet ibland joo jag vet, men ja e typ gift me gymmet, haha lol.
HAr ni coola frågor så fråga bara, men nu hejssan hoppsan jag ska sova nu för att vara fit fot fight imoron på moronspinningen asså väckarklockan e ställd på 5.09 så före de hinner jag sova skönhetssömn :)
auf wiedersehen :))
ojj ja kanske glömde att säga att fotboll är också bäst, haha snygg bild va xd joo den är ganska gammal men ni får nöja er me den för nu ska ja sova pussokram

chachaaaaa

Hej alla glada, här tänker ja öppna min snygga träningsblogg så ni andra också får läsa, ni vet så att den är lite mer sofistikerad och intressant, hehe. men mjo ni försto xd ge gärna tips va ni vill läsa om för ni vet nu ska ja skriva så de blir intressant förra va typ som en dagbok för mej själv, ni vet sådär att hej idag gjorde jag det sen gick ja dit blabla, intressant? haha, nej.
OCH FÖR ER SOM UNDRAR, SÅ NEJ JAG HAR DEN INTE FÖR ATT SKRYTA OM MITT TRÄNANDE ELLER NÅTT SÅ OM NI TROR DET, HAHA SÅ OKEJ NICE FÖR ER XD
tack o morjens

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0